Experimentera att göra detta superbilliga vin

Inte samtliga av oss innehar råd att ha ett bägare gott vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore genomförbart, skulle samtliga älska att konsumera till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.

Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sig att bruka sin födoämnen.

Denna dryck rekommenderas för förbrukning utav män, kvinns samt pensionärer.

Det röda druvvinet i synnerhet innehar visat några exceptionella egenskaper vad innefattar att avblåsa åldrande, typ att det innehar flera medicinska positiva egenskaper om de tas jämnt eftersom det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan handla vin, är allt ej förlorat.

Vem som helst kan göra en ganska bra vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta kommentar kommer att exponera dej hur man tillverkar detta.

Med en del övning kommer man att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad man behöver för ditt hemgjorda vin

En halv kopp socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och inte har ett litet antal övriga tillsatser

En flaska vari du kan mäta 4 liter vätska

Två-tre ordinarie ballonger

Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare minska kostnaderna

Ett stift som kommer att användas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om man ej innehar det, kan vanligt bagerijäst fungera också fast smaken blir dessvärre därefter oxå.

Kolla på Internet sedan ett bra vinjäst, de kostar ej flera kronor per färdig butelj.

För färskingar som ska en del mer orientering samt hjälp, skulle det vara bra om du se till att du innehar med dig en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt och flaskor

Kavla upp ärmarna samt gör dig redo att göra vin

Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.

Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) samt häll sedan i dubbelt så mycket vatten.

Om du har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltihop tills blandningen blir helt homogen.

Vid denna punkt, tillsätt den hälft muggen socker.

Skaka igen djupt.

Sockret borde vara helt löst i slutet av blandningen.

Nu tar vi jästen.

Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner och få den klar för användning.

När jästen är beredd, tillsätt även denna till blandningen du har samt skaka igen.

När detta innehar slutförts, anknyta man ballongen till mynningen av behållaren.

Säkerställ att ballongen innehar några hål i sej innan du knyter fast den till mynningen utav behållaren.

Det är ett speciellt fason att knyta ballongen till mynningen utav behållaren.

Det skall vara antagligen producerat samt nära (här kan man använda snöre eller gummisnodd att knyta med).

Insätta behållaren på en varm plats, vari den inte ska störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras av jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen igång.

Du kommer att kunna när vinet är färdigt, när ballongen töms.

Ditt vin är klart!

Nu måste man hälla det långsamt igenom en sil i de flaskor du vill ackumulera det i.

Flaskorna ska företrädesvis inneha en dunkel kulör.

Stoppa in i kylskåpet och njut efter av ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!

Be the first to comment

Leave a Reply