Ny hembryggningsbutik på Internet lanseras av Gert Strand AB

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en fraktfri hembryggningsbutik med sveriges största varusortiment för hembryggning samt gör bryggning på ett smartare sätt: http://hembryggning.se

Med målet att föra de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 35 års erfarenhet lanseras nu webshopen hembryggning.se och erbjuder hembryggare den höga produktkvalitet som tidigare sålts endast till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I sortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, Instrument och artiklar för hemtillverkning av drycker. Med egen utveckling och produktion framställs över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av sprit. Den enklaste kompositionen innehåller 8 örter och de mer avancerade betydligt fler komponenter.

Turbojäst utvecklades ursprungligen av Gert Strand och benämndes i början av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands produktutveckling fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade renjäsande Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med ändamålsenliga egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till spritindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de höga kvalitetskrav kunderna ställer. De aktiva kolen är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder levererar hembryggning.se alkoholstyrkemätare, S.G. mätare, termometrar och mätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder butiken också de billigare glasinstrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett unikt sortiment som tillfredsställer även den mest kräsna hembryggare. I webshoppen saluförs all utrustning som plast- och jäshinkar, kranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla tillbehör som krävs för bryggning.

I varusortimentet finns också goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med mindre socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk. Klicka här för mer info

Det tillhandahålls även kolsyrat vatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

Be the first to comment

Leave a Reply