Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. De flesta kan vara sjuka. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Många virussjukdomar överlever handsprit. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Risken finns att man kan få coronaviruset på grund av för mycket spritning. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Försök att undvika stress, det kan ha dåliga effekter på immunförsvaret.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Det är lätt hänt att man glömmer det. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Många glömmer att ett bättre immunförsvar även hjälper mot andra virussjukdomar utöver coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml finns även som självtorkande spray. IONplus har ett gott rykte.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Nu börjar man se att coronavirus kan leva under lång tid på plastytor. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Smittstopp produktlinjen info Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. E-handlare är prisade i dessa tider.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.