Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Vissa kan ha coronavirus utan att de får några symtom. De flesta vet vad coronavirus är idag. Även barn kan smittas av coronavirus och föra smittan vidare till andra.

Nu vet man även att djur kan smitta oss människor. Man måste inte krångla till det. Din hund kan exempelvis vara smittad och föra viruset vidare till dig.

pandemi

Så kan smittan föras vidare. Du har förvandlats till en smittbärare. Många tror att corona och influensa är samma sak.

Man vet hur man ska hantera en säsongsinfluensa. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Även om du har en antibakteriell tvål så kan du smitta.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Det finns förstås symtom som vi nu känner till som symtom för Corona smitta. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Om du har en kombination av dessa två är det ganska rimligt att tro att du kan ha smittats. Stanna hemme tills du är frisk eller sök hjälp.

Vissa tror att de har drabbats av influensa istället. Det är vanligt med huvudverk. Du kan också bli extremt trött och uppleva att det är svårt att andas. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Vänta inte för länge.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Ingen coronavirus reaktion är den andra lik. Befolkningen i USA uppvisar delvis andra symtom. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Även inom samma familj kan reaktionerna bli olika. Det är olika hur svårt sjuk man blir.

Ska du ta dig till en teststation och se om du har smittats?

Det här är en fråga som kan bli aktuell om du upplever att du har flera av de kända Corona symtomen. Testar du dig så kan du kanske få cononavirus bekräftat och vidta rätt åtgärder. Vårdpersonalen talar om för dig vad du behöver göra.

Om du ändå är hemma så kanske det fungerar ändå. Se till att inte umgås så mycket med andra när du är sjuk. När sjukdomen ger med sig så kan du leva som vanligt igen.

Om du är smittad så är vila och vätska det som behövs. C-vitamin är bra hjälp för vårt immunförsvar. Den som är smittad kan öka den dagliga dosen av C-vitamin.

Befolkningen i USA äter 15 ml kolloidalt silver två gånger om dagen. antibakteriell Man kan köpa det i Sverige också.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Viruset dör då. IONplus och Holistic säljer bäst.