Du vet antagligen att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte på bokningar.

tonic

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Använd dina koncentrat. Hör med gästerna vad de vill dricka. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. De finns på Rusta och ÖB.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Prova nya drinkar

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Efter en tid blir du mer smaksäker. Fråga folk du känner om råd och tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.