Få bättre hälsa med cola zero och sockerfri sockerdricka

Sockret är en bov, det har vi lärt oss på senare år. Men problemet är att sockret finns i det mesta. Det mesta godis innehåller socker. Men du kan ju köpa cola zero.

Andra är mer hälsomedvetna och håller sig till dieter. Även om det är ok att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka, är det inte särskilt bra att göra det varje dag. Läsken kan bli avslagen.

Du får cola zero när du vill med en läskmaskin

lightläsk

Sockerfri Cola håller bara någon dag om den köps i butik. Colan blir snabbt avslagen. Det är inte så gott att dricka.

Du får ingen avslagen sockerfri läsk med en läskmaskin. Läsken blir exakt som du vill ha den. Köp läskkoncentrat till Sodastream och kör igång.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Tänk inte på sockret.

Tyvärr har alla stora tillverkare gått i samma fälla, att tillverka läskkoncentrat så billigt som möjligt genom att använda en rad illasmakande sötningsmedel. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Perfekt för alla stunder

Dina vänner kanske vill ha sockerfria alternativ? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

Hemma läsk är god men om det ska vara utan socker så måste det vara utan socker. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Passa på att bjuda på de varianter av essens som inte innehåller något socker. Variera dina essenser och köp många smaker.

Sockerfri läsk och vanlig hemma läsk vid andra tillfällen

En läskmaskin får dig att vilja skapa. Gör smaker som passar för stunden. Våga testa. Sätt lite smak på ditt vatten med olika essenser.

Vill du ha en liter kolsyrat vatten, helt sockerfritt men med mycket, mycket smak så tag 2 droppar mandarinolja och en skvätt limejuice, i nödfall pressad citron.

Det går att blanda olika smakessenser för att få ny smak. Alla smaker blir inte perfekta. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Det är viktigt att läsa instruktionerna innan du börjar.

För mycket koncentrat är inte gott. cola essens Den läsk du gör själv blir billigare. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.