Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Den nya smittan nådde snabbt Europa och då fick alla panik. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Desinfektionssprit har lurat många. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

antibakteriell

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Kom ihåg att tvätta händerna

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Då gäller det att vidta åtgärder. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Försök att byta kläder så ofta det går. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläderna är nog inte smittade då. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. Inget virus i världen står emot den sprayen. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Viruset kan fastna på matkassar.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Många har bara tvål i badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.