Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

antibakteriell

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Tänk efter före. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Man måste också byta kläder ofta. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Bästa fabrikat är IONplus och Holistic.

Glöm inte bort att hålla en god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Se till att du inte får slut på handtvål. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Ha det i köket också. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.