Kan jag bli av med coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Några enkla medel finns det ändå. En god handhygien är viktigt.

Så ska du tvätta händerna!

Om vi ska lösa problemet med coronavirus så måste alla tvätta händerna. Prova antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

För bäst resultat kan man kombinera antibakteriell tvål med en liknande spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Skölj sedan händerna. Spara dina pengar och köp inte hem flera flaskor handsprit.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Men handdukar går också bra.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Det här blir särskilt aktuellt på jobbet där många ska samsas om rum, toaletter och mer.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. Man har kunnat visa viss effekt med antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

handtvål

Behandla även sådant som du tar med dig hem. Många använder sprayen på frukt. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Var försiktig

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. C-vitamin finns även i pulverform, då heter det askorbinsyra.
Behövs inte mer än något gram. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

I USA säljer man kolloidalt silver som kosttillskott. aseptik Vissa får effekt av det andra inte. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Här är tipset att spraya kolloidalt silver på alla grönsaker och all frukt man köper, och låta självtorka. Dödar alla virus. Många gillar IONplus.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Prova att hosta i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Vi har gett dig några exempel. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Det är viktigt att de är täta mot virus. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Enklare skydd har inte rätt motståndskraft mot coronavirus. Köp inte de undermåliga produkterna.

Tänk på hur du använder händerna. God handdesinfektion tillsammans med handskar räcker långt. Komplettera bara med att tvätta händerna.