Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Det är inte svårt att få till stora såpbubblor som barn och vuxna fascineras av. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då har man det som krävs.

Det är ju kul med såpbubblor.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Var hittar jag glycerin?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. Du kan inte göra så fina bubblor av vanlig flytande tvål.

Det är bäst att handla online. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se köpa glycerol billigt Köp hem alla tillbehör i god tid.

Är glycerin farligt?

glycerin

Kan jag leka med flytande tvål i badkaret? Ja, det är inge fara. Glycerin är inte annorlunda. Man vill ju inte äta det men. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är inte farligt. Det är helt lugnt.

Hur ska jag göra?

Man måste ha ett bra verktyg. Att göra en ram är populärt. Du hittar många tips och trix online.

Testa också att göra fler olika verktyg. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.