Nu kan man få bort kattkiss lukt utan farliga beståndsdelar och medel

Katter är rena djur. Om de mår gott så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en angenäm doft som många tycker om. Men alltemellanåt kan det faktiskt hända att du behöver få bort kattkiss lukt.

ta

Hur ska du göra? När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Om du vill vara säker på att få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Det finns sprayer som Luktstopparen eller Yokoair som du kan använda för att få bort kattkiss lukt i hemmet och på andra platser där katten har kissat. Du kan exempelvis använda Yokoair. Med denna spray är dålig lukt ett minne blott.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Sprayen kan användas effektivt i de flesta miljöer. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Kaste det inte bara för att det luktar. Sprayen är så effektiv att den förvandlar plagg och föremål och gör dem nästan till nya igen. Om du har rätt verktyg kan du bli av med lukterna.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Tänk på att träna din katt. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

Se till att byta sand ofta om du har en kattlåda. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Detta särskilt då de inte kastreras. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. doftborttagare Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Det är viktigt att ta dän dålig stank så snart som den uppstår. Ju fortare desto bättre. Du måste inte leva i doft av kattkiss och dessutom så är det inte pinsamt om det anländer gäster vilka kanske börjar fråga varför det luktar så illa hemma hos dig.