Nyligen öppnade ett specialföretag som specialiserar sig på att sälja desinfektionsmedel till sjukhus och vårdföretag

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Alla företag som behöver desinfektionsmedel kan beställa.

Du kan inte få tag i tomflaskor någonstans. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Priset skjuter i höjden.

desinfektionsfabriken.com kan trots detta leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

handtvätt

Vi gör inte så. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Produkterna är smart utformade och kommer med en egenutvecklad Smutsknäckare som dödar avlagringar och spott.
Alla produkter för desinfektion innehåller en extra dos av tensid för effektiv rengöring. Ett perfekt resultat varje gång.

På så sätt kan biociden göra det som den är till för.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. Coronaviruset har en negativ laddning.

Den positiva laddningen gör att bakterierna dör direkt.

Produkten är skonsam mot huden även om du använder den under en längre tid. Många tror fortfarande att handsprit hjälper mot vinterkräksjuka. Det kan öka risken att smittas av exempelvis coronaviruset.

desinfektionsmedelsfabriken säljer handdesinfektion. Ytdesinfektion är en populär produkt. Om du vill ha en bakteriedödande tvål så ska du kika igenom Smittstopps sortiment.

Företag och vårdinrättningar kan få specialpriser med ett delvis utspätt koncentrat. Det är inte ovanligt att priset kan mer än halveras.

5 liter kan räcka till betydligt mer än 200 liter. Då kan du fylla hela lagret med flaskor. Du räddar miljön med en sådan insats. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Nu är det nya tider. Man har ställt om produktionen från fat till flaska.

Så kan desinfektionsfabriken leverera när alla andra har slut på lagret.

Det finns även ett triple action desinfektionsmedel för visir. Låt medlet verka ett tag. Medlet finns även att köpa som 1-liters koncentrat för den som inte behöver så mycket.

När du har spätt ut koncentrat så kan du använda det till visir och skyddsglasögon. Ett enkelt 32-liters visirbad finns också.

Desinfektionsfabriken.com servar många städbolag och vårdinrättningar.
Koncentratet är billigare än plastflaskorna.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.