Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen fixar biffen.

ta

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Det finns ett bäst före datum för allt. Även för skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla är inte hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Skorna håller sin goda kvalitet.

Spraya direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför går inte lukten bort?

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. äcklig doft dödare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.