Så tar du bort lukt från skor och kläder

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

ta

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Det kan verkligen såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Du kan försöka att linda in det. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då kan du tala om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Var finkänslig

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Du kan inte bara be folk att ta bort lukt till höger och vänster. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Det kanske är en vän som behöver hjälp Vissa har ju nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Men andra får inte höra på. äcklig doft skor borttagare
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Du kan ju tänka dig själv.

Produkten är säker för miljön.

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Produkter bör inte skada miljön. Självklart är den skonsam. Många använder sprayen som deodorant också. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.