Snygga etiketter på rulle för egen tillverkning

Ibland har du inte tid att vänta på tryckeriet. Om du har en etikettmaskin kan du jobba med etiketter på rulle istället, det går mycket snabbare. Det går att trycka en mängd olika etiketter.

Även om det är en enkel metod är det inte amatörmässigt

etiketter

Att få ett perfekt resultat är inte alls svårt. Du gör ett gott intryck om dina etiketter har en streckkod. Det behöver inte vara svårt. Metoden passar alla.

Upptäckt hur roligt det är med etiketter på rulle

Med etiketter på rulle är du halvvägs där. Det finns billiga alternativ också. De är inte bara för hemmabruk utan också för kontoret och för den som tillverkar produkter.

Själva klistrandet av etiketterna kan ta lite tid. Det här kan göras manuellt eller med en maskin som är till för detta syfte. De flesta etiketter är enkla att applicera. Tänk på hur du placerar streckkodEN.

Så får du rätt etiketter

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Det måste vara rätt etiketter på rulle. Etiketten måste vara vattenfast.

Formen är inte heller oviktigt. En burk har ju en mer platt yta. Det är viktigt att du tänker på hur du placerar etiketten. Etiketten måste fortsatt vara läsbar och det blir den då den planeras rent grafiskt på ett bra sätt.

Anlita ett tryckeri eller gör egna etiketter?

Det är en viktig fråga. Man kan klara av det utan egentlig kunskap. Man kan ju anlita en designer om man vill.

Men om du ska trycka på flera språk så kan det löna sig att göra det själv. Hos allt-fraktfritt.se hittar du allt du behöver för att lyckas.De säljer Epson7500G etikettfärgskrivare som gör att du kan komma igång direkt. etiketter med eget tryck Det är ingenting som tryckerierna kan göra.

För enklare märkningar med svart text på vita matta etiketter så finns Brother P-touch termoetikettskrivare och 20-talet etikettformat jättebilligt på dustin. Med den medföljande programvaran kan du skriva ut från Excel.

Dessutom skriver Epson7500G ut med fotokvalitet, en högupplösning högre än etiketter från tryckeri. Du kan trycka det mesta på etiketterna.

Du kan styra produktionen som du vill. Du håller priset nere.

Men ibland kan man behöva ett tryckeri. Om du ska trycka metalliska etiketter så kan du behöva anlita ett tryckeri.

Ibland saknas utrymmet för etiketterna. Då kan tryckeriets kostnad vara skälig. Att göra det själv kan ändå vara bäst. Priset blir bra mycket lägre.