Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Det gäller även produkter som alkohol. Priserna skenar pga. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

Helt osynliga i sökmotorerna. Sökmotorerna väljer att lista annonser och Youtubefilmer istället.

handsprit

Man de företagen har ju inga produkter hemma. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Då kan man lättare bli smittad.

Konsumenter som vill ha alkoholfri handdesinfektion hittar inget att beställa. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Man kan även sänka priset per flaska genom att blanda ut preparaten.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

De anpassar sortimentet snabbt. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Om många skulle beställa samtidigt kan varorna ta slut. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Då kan du spara upp till 70 %.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Många har börjat med så kallade desinfektionsbad. handdesinfektion Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.Desinfektionsfabriken.com har alt som behövs för ditt företag.

Det är ett bra coronakit.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Det enda sättet att hitta produkterna är att söka på Smittstopp.