Vad kan man göra åt illaluktande svett

Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Om du förvarar och använder kläderna på ett korrekt sätt minskar du lukten. Möjligheterna är många då det gäller att få bort illaluktande svett.

ta

Luktborttagare används ofta därför måste de vara lätta att använda. Du vill ju inte använda någonting som går sönder. Det finns ju produkter som är rätt så skarpa och som kan ta bort svettlukt men också förstöra material.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. få dän dålig lukt
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Tvättar du rätt? Ibland så kan felaktig hantering av kläderna i tvätten leda till att de snabbt börjar lukta illa igen.

Luktborttagare textil används till känsliga tyger. Du har till exempel Luktstopparen (bäst i test), Svettluktsdödaren eller Yocoair som du enkelt kan spraya med.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Röklukt är ett problem idag, därför är det ju bra om den kan ta bort de lukterna också. Du kan ta med den överallt.

När och hur ska jag behandla?

Det beror på flera saker. Illaluktande svett kan våra svårbehandlat om det får gro in länge. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Röklukt försvinner lätt med enkla punktbehandlingar. Men för kläder och utrustning som du svettas i ofta så kan det vara klokt att köra en sprayning per vecka. Behandla efter varje användning.

Tänk dig för på gymmet

Du skulle inte gå till jobbet om du inte var i luktfri form. På gymmet är det ju en annan femma. Otrevligt värre.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Oavsett var lukten kommer från.

Ha för vana att ta bort lukten. Dina kompisar kommer att tacka dig. Det är mycket trevligare med rena kläder.

Var köper man produkten?

Du kan köpa den på allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.